Detoxen met Ducati

.Klinkt lekker en dat is het ook. Detoxen is helemaal niet zo erg als men denkt. Je went vanzelf aan minder eten al is het in het begin wel even doorbijten. Maar als je eenmaal de knop heb omgezet zal je zien dat het je steeds makkelijker afgaat. Zeker naarmate je je fitter en helderder wordt.

Ducati is een actie gestart onder de ducati lovers om een gezonder leven te beginnen. Wij staan bekend om het bier en de bitterballen en dat moet maar eens afgelopen zijn. Het is veel belangrijker om lekker lang op de motor door te kunnen blijven scheuren en echt te genieten van de ellenlange ritten in de natuur.

Ducati heeft een aangepast voedingspatroon samengesteld samen met de beste gezondheidsgoeroes en zal dit presenteren bij de komende uitgave van de z8X. De achterliggende gedachte is dat Ducati het goed voorheeft met de volgers van het merk der merken en investeert daarom hierin.

Het gaat voornamelijk over voorlichting, maar daarnaast ook echt een welgemeende monitoring van de voortgang. Het is de bedoeling dit samen op te pakken en elkaar te steunen en te motiveren. Er wordt een app gelanceerd waarbij je elkaar ook in de gaten kunt houden en kan ondersteunen. Volledig uitgewerkt zodat je je mobiel kan koppelen aan de speciaal ontworpen weegschalen.

Het is een zeer doordacht systeem waarbij Ducati weer voorop loopt in de ontwikkeling en innovatie. Dat is niet de eerste keer zullen we maar zeggen. Detoxen met Ducati zal een wereldwijde hit worden en wij kunnen niet wachten tot het zover is.