Motor en autolease

Voor mensen en ondernemingen die denken aan een auto leasen voor hun bedrijf kan de motor lease een bijzonder aantrekkelijk alternatief zijn. Met een motor kun je lange files ontwijken en bovendien is er vrijwel altijd wel een plek te vinden om te parkeren waardoor je dus veel sneller op je bestemming kunt komen dan met een auto. Een financial lease voor een motor werkt op dezelfde manier als met een auto, je betaald een vast maandelijks aflosbedrag waarna je na afloop van de leaseperiode eigenaar van de motor bent.

financial leaseDit is natuurlijk een fantastisch idee wanneer je vaak onderweg bent voor je werk en geen grote hoeveelheden producten of dingen hoeft te vervoeren. Mocht dit wel het geval zijn dan is een financial lease voor een auto of busje uiteraard een betere oplossing. Ook hiervoor geld een vast laag maandbedrag voor een leaseperiode die je zelf kunt bepalen. Aan een financial lease zijn veel voordelen verbonden voor het bedrijf zoals de mogelijkheid om BTW af te trekken, je bent economisch eigenaar van de wagen, je doet de afbetalingen middels vaste maandelijkse termijnen en een eenmalig slottermijn.

Vaak is deze vorm van leasen veel flexibeler dan een operational- of private lease waar het leasebedrijf eigenaar van de auto blijft en de regels dus aangescherpt worden. Met Ros Financial lease kun je bijvoorbeeld zelf bepalen in hoeveel termijnen je de auto wilt afbetalen en kan een leaseovereenkomst geheel op maat gemaakt worden zodat deze prima op de mogelijkheden van de klant aansluit. Zo kun je al een Ducati leasen voor € 98 euro per maand maar voor dezelfde prijs kun je ook een leuk wagentje voor de deur zetten, het is dus maar net waar jij naar opzoek bent en wat je behoeften zijn.