Online kinderkleding kopen

Hij is verkocht.. M’n baby is verkocht. Ik ben ontroostbaar. De Ducatie waar ik sinds 12 jaar eigenaar van was is nu van een ander. Een ander mag genieten van het geluid de snelheid en de schoonheid. En de reden hiervoor is zo ongelofelijk schrijnend dat ik het nog steeds niet kan geloven.

Mijn vrouw, de moeder van mijn kinderen is helemaal los gegaan op online kinderkleding kopen. Ze deed het al regelmatig, maar nooit voor zo’n exceptioneel bedrag. je moet je voorstellen dat ik kostwinner ben en zij voornamelijk voor de kinderen zorgt. Deze rolverdeling hadden we al samen afgesproken toen de eerste was geboren. Prima, allebei gelukkig. We zijn niet rijk, maar wel gelukkig. We komen ook niks te kort, maar heel ruim is anders. Eigenlijk hebben we gewoon een modaal inkomen waar we allebei echt wel mee uit de voeten kunnen.

Tot voor kort dan. Ik weet niet wat haar bezielde, maar ineens was daar een groot financieel probleem. Wellicht dat ze ongesteld moest worden en de koopwoede daar een afgeleide van was, maar de rekeningen stapelden op. Mijn vrouw had de aanmaningen structureel onderschept en verborgen voor mij tot de deurwaarder ineens voor de deur stond. En toen was het paniek.

Ze moest toen wel over de brug komen en heeft mij alles opgebiecht. Natuurlijk veel te laat, maar ik wist in ieder geval wat er nou speelde. Om in een keer van alle rekeningen en aanmaningen af te zijn heb ik besloten mijn Ducatie te verkopen. Er was echt financieel geen ruimte om hem te houden. Tuurlijk was ik boos, maar ja ik hou wel van m’n vrouw en soms moet je dan de tering naar de nering zetten. Dus dat heb ik dan maar met pijn in m’n hart gedaan.